back-to-top
ΚΕΚ Δυναμική

Πολιτική Προστασίας και Ασφάλειας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Προστασίας και Ασφάλειας Προσωπικών Δεδομένων

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς!

O Εκπαιδευτικός Οργανισμός Δυναμική Ι.Κ.Ε, ως αδειοδοτημένος φορέας παροχής υπηρεσιών εκπαίδευσης και συμβουλευτικής, έχει ως βασικό της μέλημα την ασφάλεια και την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Αναγνωρίζει ως ύψιστη σημασία την αίσθηση εμπιστοσύνης μεταξύ των πελατών, των συνεργατών, αλλά και των εργαζομένων της.

Για την διατήρηση των υφιστάμενων σχέσεων εμπιστοσύνης διατηρούμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), του Ν 4624/2019 και της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας και των αποφάσεων της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).

1) Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα
Ως προσωπικά δεδομένα ορίζεται οποιαδήποτε πληροφορία , είτε σε έντυπη είτε σε ηλεκτρονική μορφή, η οποία σχετίζεται με αναγνωρισμένο ή αναγνωρίσιμο φυσικό πρόσωπο (υποκείμενο δεδομένων).

2) Συλλογή προσωπικών δεδομένων
Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται είναι στοιχεία όπως Ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, ΑΜΑ, Α.Δ.Τ., Διευθύνσεις κατοικίας, ηλεκτρονικές διευθύνσεις (e-mails), αριθμοί σταθερών και κινητών τηλεφώνων, στοιχεία παραληπτών μηνυμάτων SMS/MMS, στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών, αναγνωριστικά στοιχεία εξοπλισμού ή τερματικών συσκευών σας, ιστορικό διαδικτυακών αναζητήσεών (π.χ cookies κ.α.), και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία η οποία οδηγεί σε ταυτοποίηση σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679) και της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).

3) Τρόποι συλλογής προσωπικών δεδομένων
Η συλλογή προσωπικών δεδομένων γίνεται απευθείας από τον ενδιαφερόμενο δίνοντας την συναίνεση και την αποδοχή στους όρους χρήσης για κάθε υπηρεσία μας:

  • Μέσω τηλεφωνικών ή ηλεκτρονικών (email) επικοινωνιών με την Εταιρία.
  • Μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας – www.dynamiki.gr – και μέσω των social media της Εταιρίας με την χρήση cookies.
  • Μέσω αυτοποιημένων ηλεκτρονικών φορμών ή έντυπων φορμών εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
  • Μέσω της εγγραφής του ενδιαφερόμενου στους έντυπους και ηλεκτρονικούς καταλόγους (π.χ newsletter) ώστε να λαμβάνει ενημερωτικά email ή μηνύματα SMS/MMS ή οποιοδήποτε υλικό marketing.

4) Τρόπος επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων
Σύμφωνα με το Άρθρο 4,παράγραφος 2 του ΓΚΠΔ ως επεξεργασία ορίζεται κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η κοινολόγηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή.

5) Τρόπος χρήσης Προσωπικών Δεδομένων
Η εταιρία συνδυάζει τα δεδομένα τα οποία έχει συλλέξει με σκοπό να προφέρει εξατομικευμένα την καλύτερη παροχή υπηρεσιών. Επιπρόσθετα γίνεται χρήση των προσωπικών δεδομένων για λόγους διασφάλισης της ποιότητας των υπηρεσιών της καθώς επίσης για την βελτίωση τους.

6) Αποθήκευση, προστασία και διαγραφή Προσωπικών Δεδομένων
Η ασφάλεια και η προστασία των προσωπικών δεδομένων είναι υψίστης σημασίας για την Εταιρία. Ως εκ τούτου, η τήρηση και η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων συλλέγεται και αποθηκεύεται μόνο για το απαραίτητο χρονικό διάστημα σύμφωνα με τα κατάλληλα πρότυπα και τις πρέπουσες διεργασίες ασφάλειας.
Το εκπαιδευμένο προσωπικό της Εταιρίας χρησιμοποιεί τα κατάλληλα τεχνικά και επιχειρησιακά μέτρα για να διασφαλίσει την μεταφορά, αποθήκευση και επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων.
Η Εταιρία για την διασφάλιση της ορθότητας και ακρίβειας των Προσωπικών Δεδομένων ορίζει το διάστημα τριών (3) μηνών για την διαγραφή ή την επανεξέταση τους. Σε περίπτωση που το υποκείμενο των δεδομένων θελήσει την διόρθωση ή την διαγραφή των Προσωπικών του Δεδομένων θα πρέπει να απευθυνθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση dpo@dynamiki.gr.
Η διόρθωση και διαγραφή δεν εφαρμόζεται για λόγους τήρησης νομικής υποχρέωσης ή για την εκπλήρωση καθήκοντος που εκτελούνται προς το δημόσιο συμφέρον ή για σκοπούς αρχειοθέτησης προς το δημόσιο συμφέρον, για σκοπούς επιστημονικής ή ιστορικής έρευνας ή για στατιστικούς σκοπούς ή για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.

7) Ενημέρωση Πολιτικής Προστασίας
Η παρούσα πολιτική για την προστασία προσωπικών Δεδομένων προσωπικού Χαρακτήρα αναρτήθηκε από την εταιρία στις 2/2/2021. Όλες οι τροποποιήσεις και βελτιωτικές κινήσεις στην πολιτική απορρήτου και στον τρόπο με τον οποίον η Εταιρία χρησιμοποιεί τα Προσωπικά Δεδομένα, δημοσιεύονται στη ιστοσελίδα και έχουν άμεση ισχύ. Η χρήση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας, μετά την δημοσίευση των αλλαγών, συνεπάγεται με την αποδοχή της νέας πολιτικής.

 
espa