back-to-top
ΚΕΚ ΔΥΝΑΜΙΚΗ

Υγιεινή Και Ασφάλεια Τροφίμων – ΕΦΕΤ

κατάρτηση ΕΦΕΤ

Υγιεινή Και Ασφάλεια Τροφίμων – ΕΦΕΤ

κατάρτηση ΕΦΕΤ

Βασικές Αρχές στην Υγιεινή και Ασφάλεια των Τροφίμων (ΕΦΕΤ)

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Δυναμική διοργανώνει εξειδικευμένο πρόγραμμα κατάρτισης σε θέματα τροφίμων (ΕΦΕΤ). Οι επιχειρήσεις τροφίμων έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό τους που ασχολείται με χειρισμό τροφίμων, βάσει της διαδικασίας που περιγράφεται στην Υπουργική Απόφαση 14708/17-08-07.

Σε ποιους απευθύνεται:

Στο προσωπικό των επιχειρήσεων που:

  • Παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα
  • Ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική
  • Είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων

Τα προγράμματα αυτά αποσκοπούν στη διασφάλιση της ποιότητας, την παραγωγή ασφαλών προϊόντων και την προστασία του καταναλωτή, σύμφωνα με τον Κανονισμό 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 29ης Απριλίου 2004 για την υγιεινή των τροφίμων.

 

Η διάρκεια του προγράμματος: 10 ώρες

 

Ο ΕΦΕΤ καθορίζει το ελάχιστο περιεχόμενο των προγραμμάτων, εγκρίνει και ελέγχει την υλοποίησή τους, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, διενεργεί τη διαδικασία αξιολόγησης και εκδίδει τα σχετικά πιστοποιητικά.

Για πληροφορίες συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

     

     
    espa
    epixeiriseis-programmata-taa